Шакира постави фигура на вещица в реален размер на балкона на

...
Шакира постави фигура на вещица в реален размер на балкона на
Коментари Харесай

Шакира сложи фигура на вещица на балкона си, кояйто гледа към дома на майката на Пике

Шакира постави фигура на магьосница в действителен размер на балкона на дома си, който гледа към дома на майката на Джерард Пике. 
Прочетете още
Раздялата на Шакира с испанския футболист Жерар Пике завладя още веднъж заглавията на пресата след стартирането на нейната епична ария " BZRP Music Session #53 ", в която разчиства сметките си с него. Бившата двойка разгласи края на 11-годишната си връзка посредством взаимно изказване предходната година, само че това е последният път, когато двете международни звезди направиха нещо дружно. 

Бернабеу е помолила един от чиновниците на Шакира да обърне вещицата, с цел да не гледа към къщата й, която е на същата улица, съгласно испанското шоу " Mas Vale Tarde ". Испанският публицист Марк Лейрадо Милан загатна, че враждата продължава от седмици и написа в Туитър: " Преди седмици получих информация, че майката на Пике се тревожи за хипотетичен обред, осъществен с нея посредством черна магьосница. Но не му отдадох огромно значение ".

Драмата не свършва дотук, защото неотдавна беше обявено от испанския вестник " Marca ", че Шакира строи стена, с цел да отдели дома си. Изданието заяви, че телевизионна камера е видяла бетонобъркачка да работи към къщата на певицата в Барселона, написа dir.bg.

Шакира загатна някогашната си свекърва в песента, пеейки на испански: " Ти ми остави свекърва като комшия. С пресата пред вратата ми и дълг към данъчните ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР